/ Diensten & Aftersales

Ontvangstcentrum klant

EEN ONTVANGSTCENTRUM VOOR DE KLANT WAAR ALLE VRAGEN BEHANDELD WORDEN
Door het kiezen van CARAVELAIR krijgt u de garantie van een bevoorrechte klant waarbij u van een groot netwerk van distributeurs in Europa gebruik kunt maken zodat u nog meer van uw vakantieauto kunt genieten. Verder is er de Klantenservice er om u te helpen, naar u te luisteren en om u raad te geven, en als het nodig is, problemen voor u op te lossen. Wij willen u graag op de beste manier helpen en raden u daarom ook aan een afspraak met ons te maken via het nummer 04.75.07.80.95 of contact met ons op te nemen via e-mail op de hiernavolgende dagen en uren.
van maandag tot vrijdag: 9 uur tot 12 uur

TRIGANO VDL : Ontvangstcentrum klant – 130 route de Lamastre – 07300 Tournon sur Rhône

Garantie

Bij CARAVELAIR bestaat er een garantie van 2 jaar voor alle delen en  arbeid hieraan. Wij besteden de uiterste zorg aan onze producten: daarom geven wij een garantie voor lekdichtheid van 7 jaar (volgens de garanties van Caravelair: zie de voorwaarden binnen ons netwerk).

Losse onderdelen

Naast onze CARAVELAIR garanties, bieden wij u via ons netwerk van distributeurs, onze Post-verkoopservice: TRIGANO SERVICE, een Europees platform speciaal ontworpen voor het beheer van losse onderdelen. TRIGANO SERVICE bestrijkt voor de exploitatie hiervan een oppervlak van 20.000 m² en heeft in totaal 50.000 referenties in zijn beheer, waarvan er 30.000 in voorraad zijn. Ieder jaar worden er meer dan 10.000 km afgelegd in de magazijnen om 90.000 bestellingen klaar te maken. Deze vertegenwoordigen een verzending van 1000 T.

Partners

TRIGANO store, de fabriekswinkel van TRIGANO: tuinuitrusting, zwembad, openlucht, campingmateriaal, aanhangwagens.

Op weg naar de vrijheid

Vergelijken